000 | 03533nam a22002777a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | Ge_NSL | ||
005 | 20191221223254.0 | ||
008 | 150224t2001 ge ||||| j 00| 0 geo d | ||
013 |
_a822 _bge _cY _d2001-07-25 _epublished _fSakpatenti |
||
041 | _age | ||
084 | _aA23G9/00 | ||
245 |
_aნაყინი "ყინულა" _cმაია სიხარულიძე |
||
246 |
_a= Ice-cream "Kinula" _b : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2000 822 Y : (51) A 23 G 9/00, A 23 G 9/02 (IPC, 2006) / |
||
264 |
_aქ. მცხეთა : _bსაქპატენტი, _cპატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2001 07 25 N 14. |
||
300 | _aსასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 5 გვ. ; | ||
500 | _a - პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე. | ||
520 | _a1. ტექნიკური შედეგი ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი ნაყინი შეიცავს წყალს, დამატკბობელს, გემოვან ნივთიერებას, სტაბილიზატორს და საკვებ მჟავას, ამასთან, დამატკბობლის სახით შეიცავს შაქრის ფხვნილს, გლუკოზას და დექსტროზას, ხოლო სტაბილიზატორის სახით შეიცავს NEUTROGHIAC 50, ინგრედიენტების შემდეგი თანაფარდობით, მას.%-ში: შაქრის ფხვნილი 12 - 15 გლუკოზა 2,0 - 2,5 დექსტროზა 0,7 - 0,9 გემოვანი ნივთიერება 2,5 - 3,0 სტაბილიზატორი 0,15 - 0,2 საკვები მჟავა 0,05 - 0,15 წყალი დანარჩენი 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, ნაყინის წარმოება. | ||
653 | _aკვების მრეწველობა | ||
653 | _aნაყინის წარმოება | ||
653 | _aხილის ნაყინი | ||
653 | _aყინულა | ||
700 |
_937196 _aსიხარულიძე, მაია, _cგამომგონებელი |
||
710 |
_932583 _aსაქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი |
||
856 |
_uhttp://www.sakpatenti.gov.ge/ka/search_engine/search/1/ _ySearch patent description for the utility model here |
||
942 |
_2udc _cPT |
||
999 |
_c18630 _d18630 |