000 03533nam a22002777a 4500
003 Ge_NSL
005 20191221223254.0
008 150224t2001 ge ||||| j 00| 0 geo d
013 _a822
_bge
_cY
_d2001-07-25
_epublished
_fSakpatenti
041 _age
084 _aA23G9/00
245 _aნაყინი "ყინულა"
_cმაია სიხარულიძე
246 _a= Ice-cream "Kinula"
_b : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2000 822 Y : (51) A 23 G 9/00, A 23 G 9/02 (IPC, 2006) /
264 _aქ. მცხეთა :
_bსაქპატენტი,
_cპატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2001 07 25 N 14.
300 _aსასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 5 გვ. ;
500 _a - პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
520 _a1. ტექნიკური შედეგი ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი ნაყინი შეიცავს წყალს, დამატკბობელს, გემოვან ნივთიერებას, სტაბილიზატორს და საკვებ მჟავას, ამასთან, დამატკბობლის სახით შეიცავს შაქრის ფხვნილს, გლუკოზას და დექსტროზას, ხოლო სტაბილიზატორის სახით შეიცავს NEUTROGHIAC 50, ინგრედიენტების შემდეგი თანაფარდობით, მას.%-ში: შაქრის ფხვნილი 12 - 15 გლუკოზა 2,0 - 2,5 დექსტროზა 0,7 - 0,9 გემოვანი ნივთიერება 2,5 - 3,0 სტაბილიზატორი 0,15 - 0,2 საკვები მჟავა 0,05 - 0,15 წყალი დანარჩენი 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, ნაყინის წარმოება.
653 _aკვების მრეწველობა
653 _aნაყინის წარმოება
653 _aხილის ნაყინი
653 _aყინულა
700 _937196
_aსიხარულიძე, მაია,
_cგამომგონებელი
710 _932583
_aსაქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი
856 _uhttp://www.sakpatenti.gov.ge/ka/search_engine/search/1/
_ySearch patent description for the utility model here
942 _2udc
_cPT
999 _c18630
_d18630