Food chemistry / H.- D. Belitz, W. Grosch ; Transl. from the fourth German ed. by M. M. Burghagen.
Material type: TextLanguage: German Language: English Publication details: Berlin : Springer, 1987.Description: xLii, 992 p. : fig., tabUniform titles:- Lehrbuch der Lebensmittelchemie <engl.>
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
წიგნი | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 დარბაზი 5. კორპ. 1 | 664 (Browse shelf(Opens below)) | 3E21477 | Available | 2010-610379 | ||
წიგნი | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 დარბაზი 5. კორპ. 1 | 664 (Browse shelf(Opens below)) | 3E21478 | შესამოწმებელია | 2018-10649 |
Includes bibliogr. references.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.