Normal view MARC view ISBD view

методические указания по курсу основы технологии и товароведения пищевых продуктов / Министерство высшего образования СССР.

Contributor(s): Министерство высшего образования СССР.
Material type: TextTextМосква, 1948Description: 10 с.Subject(s): საკვები პროდუქტები
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Item type Current location Call number Copy number Status Date due Barcode
საცნობო საცნობო ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1
საცავი. 1 კორპ.
641.3 (Browse shelf) J-3970 Not for loan 2016-23903

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2010 - 2019

გაუგზავნე შეკითხვა ან მოთხოვნა ბიბლიოთეკას