National Science Library of Georgia

სიროფის დამზადების ხერხი შუშხუნა მწვანე ჩაის მატონიზებელი უალკოჰოლო სასმელებისათვის

სიროფის დამზადების ხერხი შუშხუნა მწვანე ჩაის მატონიზებელი უალკოჰოლო სასმელებისათვის = METHOD FOR PRODUCTION OF GREEN TEA SYRUP FOR SPARKLING NON-ALCOHOLIC DRINKS : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2011 1676 Y : (51) A 23 L 2/00 (IPC, 2006) / ჯამლეთ საკანდელიძ, ეთერ ხარგელი. - ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2011 08 10 # 15. - სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 5გვ. ; ცხრილი: 1.

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

ხერხი ითვალისწინებს მწვანე ჩაის წყლიანი ექსტრაქტის მიღებას, მასში შაქრის და ლიმონმჟავას დამატებას, დუღილს და არომატული ნაწილის შერევას, ამასთან, ექსტრაქტული და არომატული ნაწილების დამზადება და შენახვა ხდება ცალ-ცალკე, ხოლო მათი შერევა ხდება სასმელის დამზადების დროს.

1676 ge Y 2011-08-10 published Sakpatenti

უალკოჰოლო სასმელები სასმელები კვების მრეწველობა შუშხუნა მწვანე ჩაი სიროფი
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.