National Science Library of Georgia

საკონდიტრო ნაწარმის დამზადების ხერხი

საკონდიტრო ნაწარმის დამზადების ხერხი = METHOD OF MANUFACTURE OF CONFECTIONERY PRODUCT : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 2010 5076 B : (51) A 23 G 3/00 (IPC, 2006) / ლევან კარტოზია. - ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45):2010 09 10 #17. - გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელი; 1 დამოკიდებული.

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

ხერხი ითვალისწინებს კაკლის მწვანე ნაყოფის დამუშავებას, შაქრის სიროფში ხარშვას, ნაყოფის გამოცალკევებას თხევადი ფაზიდან, გამოცალკევებული ნაყოფის დაქუცმაცებას, რის შემდეგაც ხორციელდება მიღებული მასის ჰომოგენიზაცია, გამოგონების უპირატეს შემთხვევაში ჰომოგენიზებულ მასას ემატება ნაყოფის ხარშვის შედეგად მიღებული სიროფი და/ან შოკოლადი და/ან სადესერტო ღვინო ან კონიაკი და/ან შესქელებული რძე და/ან ყვავილის მტვერი და/ან ქოქოსის ფხვნილი და/ან დაქუცმაცებული ნიგოზი და/ან დაქუცმაცებული თხილი და/ან დაქუცმაცებული წაბლი.

5076 ge B 2010-09-10 published Sakpatenti

კვების მრეწველობა საკონდიტრო წარმოება
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.