კვების პროდუქტების ზოგადი ტექნოლოგია. ნაწ. II :
თარხნიშვილი, ალექსი
კვების პროდუქტების ზოგადი ტექნოლოგია. ნაწ. II : [სახელმძღვანელო უმაღლესი სასწავლებლების კვების სპეციალობის სტუდენტებისათვის] / ა. თარხნიშვილი ; [რედ. : ბ. ივანოვი]. - თბილისი : განათლება, 1973. - 355 გვ. : ილ.
ბიბლიოგრაფია : გვ. 35-36.
კვების პროდუქტების ტექნოლოგია სახელმძღვანელო უმაღლესი სასწავლებლებისათვის
664(075.8)
კვების პროდუქტების ზოგადი ტექნოლოგია. ნაწ. II : [სახელმძღვანელო უმაღლესი სასწავლებლების კვების სპეციალობის სტუდენტებისათვის] / ა. თარხნიშვილი ; [რედ. : ბ. ივანოვი]. - თბილისი : განათლება, 1973. - 355 გვ. : ილ.
ბიბლიოგრაფია : გვ. 35-36.
კვების პროდუქტების ტექნოლოგია სახელმძღვანელო უმაღლესი სასწავლებლებისათვის
664(075.8)