National Science Library of Georgia

ღვინის ბიოქიმიური შექმნის საკითხები :

სიხარულიძე,თამაზი.

ღვინის ბიოქიმიური შექმნის საკითხები : თანამედროვე შეხედულებანი და შესწავლის პერსპექტივები / თ. სიხარულიძე ; [რედ. ნ.კონდრატენკო] ; საქართველოს კვების მრეწველობის სამინისტრო რესპუბლიკური საწარმოო-სამრეწველო გაერთიანება ''სამტრესტი''. - თბილისი : მეცნირება, 1974. - 84, [2] გვ.

ბიბლიოგრაფია გვ. 81-85

მეღვინეობა ღვინის ბიოქიმია სახელმძღვანელო

663.2:577.1(075)
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.