ღვინის ბიოქიმიური შექმნის საკითხები :
სიხარულიძე,თამაზი.
ღვინის ბიოქიმიური შექმნის საკითხები : თანამედროვე შეხედულებანი და შესწავლის პერსპექტივები / თ. სიხარულიძე ; [რედ. ნ.კონდრატენკო] ; საქართველოს კვების მრეწველობის სამინისტრო რესპუბლიკური საწარმოო-სამრეწველო გაერთიანება ''სამტრესტი''. - თბილისი : მეცნირება, 1974. - 84, [2] გვ.
ბიბლიოგრაფია გვ. 81-85
მეღვინეობა ღვინის ბიოქიმია სახელმძღვანელო
663.2:577.1(075)
ღვინის ბიოქიმიური შექმნის საკითხები : თანამედროვე შეხედულებანი და შესწავლის პერსპექტივები / თ. სიხარულიძე ; [რედ. ნ.კონდრატენკო] ; საქართველოს კვების მრეწველობის სამინისტრო რესპუბლიკური საწარმოო-სამრეწველო გაერთიანება ''სამტრესტი''. - თბილისი : მეცნირება, 1974. - 84, [2] გვ.
ბიბლიოგრაფია გვ. 81-85
მეღვინეობა ღვინის ბიოქიმია სახელმძღვანელო
663.2:577.1(075)