National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

Совершенствование заготовок продуктов животноводства / [А. А. Бракш, И. И. Витола, А. М. Попов и др.].

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Russian Publication details: Москва : Колос. 1979.Description: 159 сSubject(s): Other classification:
  • У9(2)415.2,0
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 საცავი. 1 კორპ. 637 (Browse shelf(Opens below)) 2R541173 შესამოწმებელია 2023-565001953383177
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 საცავი. 1 კორპ. 637 (Browse shelf(Opens below)) 2R541174 შესამოწმებელია 2023-565001953383178
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 საცავი. 1 კორპ. 637 (Browse shelf(Opens below)) 2R541175 შესამოწმებელია 2023-565001953383179
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 საცავი. 1 კორპ. 637 (Browse shelf(Opens below)) 2R542582 შესამოწმებელია 2023-565001953383180
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი 637 (Browse shelf(Opens below)) ს-3743 Available 2017-8616

Авт. указаны на обороте тит. л. RuMoRGB

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.