National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

არყის წარმოების ხერხი სვიატოსლავ ნეჩიტაილო.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Georgian ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2014 09 10 #17Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 7 გვ. ; მუხლები:1 დამოუკიდებელი; 8 დამოკიდებულიPatent information: 6159, B, 2014-09-10, published , Sakpatenti Other title:
  • = METHOD OF VODKA PRODUCTION : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2014 6159 B : (51) C 12 G 3/06 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • C12G3/06
Online resources: Summary: ხერხი ითვალისწინებს ნაზავის მომზადებას რექტიფიცირებული სპირტის ტექნოლოგიურად მომზადებულ საკუპაჟე წყალთან შერევის გზით, მის გასუფთავებას, რეცეპტურით გათვალისწინებული ინგრედიენტების შეტანას, საბოლოო ფილტრაციასა და ჩამოსხმას, ამასთანავე, არყის ორგანოლეპტიკური თვისებების გაუმჯობესებისთვის, წარმოების ტექნოლოგიურ ჯაჭვში არყის გემოს შერბილების პროცესს ახორციელებენ შვიდი მარცვლოვანის არომატული სპირტის დამატებით, კერძოდ, ქერის, შვრიის, ფეტვის, ასევე ბრინჯისა და წიწიბურის ბურღულეულის მარცვლების არომატული სპირტის.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი C12G3/06 (Browse shelf(Opens below)) P 2014 6159 B Not for loan 2014-5068

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

ხერხი ითვალისწინებს ნაზავის მომზადებას რექტიფიცირებული სპირტის ტექნოლოგიურად მომზადებულ საკუპაჟე წყალთან შერევის გზით, მის გასუფთავებას, რეცეპტურით გათვალისწინებული ინგრედიენტების შეტანას, საბოლოო ფილტრაციასა და ჩამოსხმას, ამასთანავე, არყის ორგანოლეპტიკური თვისებების გაუმჯობესებისთვის, წარმოების ტექნოლოგიურ ჯაჭვში არყის გემოს შერბილების პროცესს ახორციელებენ შვიდი მარცვლოვანის არომატული სპირტის დამატებით, კერძოდ, ქერის, შვრიის, ფეტვის, ასევე ბრინჯისა და წიწიბურის ბურღულეულის მარცვლების არომატული სპირტის.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.