National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

მაგარი სასმელების დაძველების პროცესის დამაჩქარებლების წარმოების ხერხი მერაბ ჯაფარიძე, ზურაბ სტურუა, დალი ხინგავა, ნიკოლოზ მეხუზლა, ფაბიოლა მეძმარიაშვილი, მარლენ ფერაძე.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2000 06 10 # 11Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვ. ; 2 ცხრილიPatent information: 2128, B, 2000-06-10, published, SakpatentiOther title:
  • = METHOD FOR PRODUCTION OF AGEING ACCELERANT FOR STRONG DRINKS : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2000 2128 B : (51) C 12 H 1/22 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • C12H1/22
Online resources: Summary: 1. ტექნიკური შედეგი დამაჩქარებლის ხარისხის ამაღლება და მაგარი სასმელების დაძველების დროის შემცირება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს ახლად დაკრეფილი ყურძნის წიპწის ფერმენტაციას 20-30 C ტემპერატურაზე 50-60 საათის განმავლობაში PH 4-5 -ის პირობებში, რის შემდეგაც წარმოებს მისი თერმული დამუშავება (მოხალვა) 120-140 C ტემპერატურაზე 10-15 წუთის განმავლობაში და გაცივება. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, მეღვინეობა.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი C12H1/22 (Browse shelf(Opens below)) P 2000 2128 B Not for loan 2014-5273

1. ტექნიკური შედეგი დამაჩქარებლის ხარისხის ამაღლება და მაგარი სასმელების დაძველების დროის შემცირება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს ახლად დაკრეფილი ყურძნის წიპწის ფერმენტაციას 20-30 C ტემპერატურაზე 50-60 საათის განმავლობაში PH 4-5 -ის პირობებში, რის შემდეგაც წარმოებს მისი თერმული დამუშავება (მოხალვა) 120-140 C ტემპერატურაზე 10-15 წუთის განმავლობაში და გაცივება. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, მეღვინეობა.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.