National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ბრენდის "ვაზიანი"დამზადების ხერხი კახა არჩვაძე, გია ჩეკურიშვილი, მარინე ბეჟუაშვილი.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2000 04 10 # 7Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვPatent information: 2035, B, 2000-01-10, published, SakpatentiOther title:
  • = Method for Production of Brandy “Vaziani” : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2000 2035 B : (51) C 12 G 1/00 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • C12G1/00
Online resources: Summary: 1. ტექნიკური შედეგი ტექნოლოგიური პროცესის გამარტივება. 2.არსი ხერხი ითვალისწინებს ყურძნის გადამუშავებას, საბრენდე ღვინომასალის, ხოლო შემდეგ მისგან საბრენდე სპირტის მიღებას, სპირტის დაძველებას ორ სტადიად, აქედან პირველ სტადიაზე მუხის დამუშავებული ტკეჩების თანაობისას 20-25 C ტემპერატურაზე 3 წლის განმავლობაში, ხოლო მეორე სტადიაზე- დაყოვნებულ სპირტში წინასწარ დამუშა- ვებული მუხის მერქნის ბურბუშრელის შეტანას სპირტის მთლიანი მოცულობის 3%-ის ოდე- ნობით, რის შემდეგაც მიღებულ სპირტს აცხელებენ 70-80 C ტემპერატურაზე 7 საათის განმავლობაში და აყოვნებენ ორი კვირის განმავლობაში, ახდენენ დაძველბული სპირ- ტის, კოლერის, შაქრის სიროფის და დარბილებული წყლის კუპაჟირებას, კუპაჟის დასვე- ნებას და გაფილტვრას. 3.გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, ბრენდის წარმოება
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი C12G1/00 (Browse shelf(Opens below)) P 2000 2035 B Not for loan 2014-5321

1. ტექნიკური შედეგი ტექნოლოგიური პროცესის გამარტივება. 2.არსი ხერხი ითვალისწინებს ყურძნის გადამუშავებას, საბრენდე ღვინომასალის, ხოლო შემდეგ მისგან საბრენდე სპირტის მიღებას, სპირტის დაძველებას ორ სტადიად, აქედან პირველ სტადიაზე მუხის დამუშავებული ტკეჩების თანაობისას 20-25 C ტემპერატურაზე 3 წლის განმავლობაში, ხოლო მეორე სტადიაზე- დაყოვნებულ სპირტში წინასწარ დამუშა- ვებული მუხის მერქნის ბურბუშრელის შეტანას სპირტის მთლიანი მოცულობის 3%-ის ოდე- ნობით, რის შემდეგაც მიღებულ სპირტს აცხელებენ 70-80 C ტემპერატურაზე 7 საათის განმავლობაში და აყოვნებენ ორი კვირის განმავლობაში, ახდენენ დაძველბული სპირ- ტის, კოლერის, შაქრის სიროფის და დარბილებული წყლის კუპაჟირებას, კუპაჟის დასვე- ნებას და გაფილტვრას. 3.გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, ბრენდის წარმოება

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.