National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

კონიაკისებური სასმელების წარმოების ხერხი ვაჟა ხოსიტაშვილი.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 01.06.1996 w. #2Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვPatent information: 79 , Y, 1996-06-01, published, SakpatentiOther title:
  • = Method for Production of Brandy : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 1996 79 Y : (51) C 12 G 1/02 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • C 12 G 1/02;
  • C 12 H 1/22
Online resources: Summary: სასარგებლო მოდელი განეკუთვნება ალკოჰოლური სასმელების წარმოებას, კერძოდ მაგარი სასმელების დამზადების ხერხებს. სასარგებლო მოდელის ტექნიკური შედეგია სასმელის დამზადების პროცესის გამარტივება, დაჩქარება და არომატის შენარჩუნება. ხერხი ითვალისწინებს კონიაკის სპირტში სურნელოვანი წყლის, შაქრის სიროფის და საჭიროების შემთხვევაში, კოლერის შეტანას, იმ რაოდენობით, რომ საერთო ნაზავის სიმაგრე იყოს 40 მოც. %, ნაზავზე სასმელის საერთო მოცულობის 3 - 5 მოც. % -ის რაოდენობის მუხის ექსტრაქტის დამატებას, მორევას და დაყოვნებას 3 - 4 თვის განმავლობაში.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი C 12 G 1/02, (Browse shelf(Opens below)) U 1996 79 Y Not for loan 2014-5554

სასარგებლო მოდელი განეკუთვნება ალკოჰოლური სასმელების წარმოებას, კერძოდ მაგარი სასმელების დამზადების ხერხებს. სასარგებლო მოდელის ტექნიკური შედეგია სასმელის დამზადების პროცესის გამარტივება, დაჩქარება და არომატის შენარჩუნება. ხერხი ითვალისწინებს კონიაკის სპირტში სურნელოვანი წყლის, შაქრის სიროფის და საჭიროების შემთხვევაში, კოლერის შეტანას, იმ რაოდენობით, რომ საერთო ნაზავის სიმაგრე იყოს 40 მოც. %, ნაზავზე სასმელის საერთო მოცულობის 3 - 5 მოც. % -ის რაოდენობის მუხის ექსტრაქტის დამატებას, მორევას და დაყოვნებას 3 - 4 თვის განმავლობაში.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.