National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

სუფრის წითელი ღვინის დამზადების ხერხი არჩილ ლობჟანიძე, დევი ლობჟანიძე, რატი ლობჟანიძე.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2000 01 10 # 1Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვPatent information: 616, Y, 2000-04-10, published, SakpatentiOther title:
  • = Method for Production of Red Table Wine : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2000 616 Y : (51) C 12 G 1/02 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • C12G1/02
Online resources: Summary: 1. ტექნიკური შედეგი სუფრის წითელი ღვინოების ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს დაჭყლეტის წინ ყურძნის მთლიანი რაოდენობის 20 მას.%- ის თერმულ დამუშავებას 40-80 C ტემპერატურაზე, 1-2 სთ-ის განმავლობაში, "ალე- ქსანდროული" და "მუჯურეთული" ჯიშების ყურძნის დაჭყლეტას, კლერტის მოცილებას, მიღებული დურდოს სულფიტაციას, საფუვრის წმინდა კულტურის შეტანას, დუღილს, დღეში რამდენჯერმე დარევით, გაცივებას, დაწმენდას, ლექიდან მოხსნას, მეორედ სულფიტა- ციას, დაყოვნებას და შემდგომ ტექნოლოგიურ დამუშავებას. 3. გამოყენების სფერო მეღვინეობა, კერძოდ, სუფრის წითელი ღვინოების დამზადების ხერხები
List(s) this item appears in: ღვინო
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი C12G1/02 (Browse shelf(Opens below)) U 2000 616 Y Not for loan 2014-5565

1. ტექნიკური შედეგი სუფრის წითელი ღვინოების ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს დაჭყლეტის წინ ყურძნის მთლიანი რაოდენობის 20 მას.%- ის თერმულ დამუშავებას 40-80 C ტემპერატურაზე, 1-2 სთ-ის განმავლობაში, "ალე- ქსანდროული" და "მუჯურეთული" ჯიშების ყურძნის დაჭყლეტას, კლერტის მოცილებას, მიღებული დურდოს სულფიტაციას, საფუვრის წმინდა კულტურის შეტანას, დუღილს, დღეში რამდენჯერმე დარევით, გაცივებას, დაწმენდას, ლექიდან მოხსნას, მეორედ სულფიტა- ციას, დაყოვნებას და შემდგომ ტექნოლოგიურ დამუშავებას. 3. გამოყენების სფერო მეღვინეობა, კერძოდ, სუფრის წითელი ღვინოების დამზადების ხერხები

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.