სუფრის წითელი ღვინის დამზადების ხერხი არჩილ ლობჟანიძე, დევი ლობჟანიძე, რატი ლობჟანიძე.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2000 01 10 # 1Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვPatent information: 616, Y, 2000-04-10, published, SakpatentiOther title:- = Method for Production of Red Table Wine : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2000 616 Y : (51) C 12 G 1/02 (IPC, 2006)
- C12G1/02
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | C12G1/02 (Browse shelf(Opens below)) | U 2000 616 Y | Not for loan | 2014-5565 |
1. ტექნიკური შედეგი სუფრის წითელი ღვინოების ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს დაჭყლეტის წინ ყურძნის მთლიანი რაოდენობის 20 მას.%- ის თერმულ დამუშავებას 40-80 C ტემპერატურაზე, 1-2 სთ-ის განმავლობაში, "ალე- ქსანდროული" და "მუჯურეთული" ჯიშების ყურძნის დაჭყლეტას, კლერტის მოცილებას, მიღებული დურდოს სულფიტაციას, საფუვრის წმინდა კულტურის შეტანას, დუღილს, დღეში რამდენჯერმე დარევით, გაცივებას, დაწმენდას, ლექიდან მოხსნას, მეორედ სულფიტა- ციას, დაყოვნებას და შემდგომ ტექნოლოგიურ დამუშავებას. 3. გამოყენების სფერო მეღვინეობა, კერძოდ, სუფრის წითელი ღვინოების დამზადების ხერხები
There are no comments on this title.