ბაიხის ჩაის არომატიზაციის ხერხი ზაირა რიჟამაძე, ნანული ორაგველიძე, შორენა შანიძე.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2007 12 25 #24Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელი; 1 დამოკიდებულიPatent information: 4271 , B, 2007-12-25, published, SakpatentiOther title:- = METHOD FOR BAIKH TEA AROMATIZATION : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 2007 4271 B : (51) A 23 F 3/00 (IPC, 2006)
- A23F3/00;
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | A23F3/00 (Browse shelf(Opens below)) | P 2007 4271 B | Not for loan | 2015-0664 |
- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
ხერხი ითვალისწინებს ვარდის ფურცლების ან ჟასმინის ყვავილების წინასწარ გაყინვას (-20) - (-40)°C ტემპერატურაზე და სუბლიმაციური გზით შრობას 30°C-მდე ტემპერატურის მატებით 60-80 მმ.ვცხ.სვ. წნევის პირობებში, შემდეგ კი შერევას შავი ბაიხის ჩაისთან 3-8% ოდენობით, ხოლო მწვანე ბაიხის ჩაისთან 3-5% ოდენობით.
There are no comments on this title.