National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ბაიხის ჩაის არომატიზაციის ხერხი ლამარა ლომინაძე, იზოლდა ჯინჭარაძე, ზაირა რიჟამაძე, ნანული ორაგველიძე, ლალი სურგულაძე, ვაჟა ცერცვაძე.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2007 07 10 #13Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 5 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელი; 1 დამოკიდებულიPatent information: 4145 , B, 2007-07-10, published, SakpatentiOther title:
  • = METHOD FOR AROMATIZATION OF BAIKH TEA : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 2007 4145 B : (51) A 23 F 3/40 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23F3/40
Online resources: Summary: ხერხი ითვალისწინებს შავი ჩაის ტექნოლოგიით გადასამუშავებელ ჩაის ფოთოლში გრეხის სტადიაზე, ან მზა პროდუქციაში კუპაჟირებით, არომატიზატორის სახით ჩაის ან ციტრუსოვანთა ყვავილების შეტანას. ჩაის ან ციტრუსოვანთა ყვავილები შეიტანება 10-20% რაოდენობით მშრალ მასაზე გადაანგარიშებით. არომატიზატორის შეტანის წინ მზა პროდუქციას აცხელებენ 40-45°C ტემპერატურამდე, ხოლო მასში არომატიზატორის შეტანის შემდეგ ნარევს აყოვნებენ 10-12 სთ-ის განმავლობაში და შემდეგ აშრობენ 70°C ტემპერატურის პირობებში.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23F3/40 (Browse shelf(Opens below)) P 2007 4145 B Not for loan 2015-0754

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

ხერხი ითვალისწინებს შავი ჩაის ტექნოლოგიით გადასამუშავებელ ჩაის ფოთოლში გრეხის სტადიაზე, ან მზა პროდუქციაში კუპაჟირებით, არომატიზატორის სახით ჩაის ან ციტრუსოვანთა ყვავილების შეტანას. ჩაის ან ციტრუსოვანთა ყვავილები შეიტანება 10-20% რაოდენობით მშრალ მასაზე გადაანგარიშებით. არომატიზატორის შეტანის წინ მზა პროდუქციას აცხელებენ 40-45°C ტემპერატურამდე, ხოლო მასში არომატიზატორის შეტანის შემდეგ ნარევს აყოვნებენ 10-12 სთ-ის განმავლობაში და შემდეგ აშრობენ 70°C ტემპერატურის პირობებში.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.