ფუნქციონალური დანიშნულების ხორცის პროდუქტების ტექნოლოგიისა და უვნებლობის უზრუნველყოფის სისტემის დამუშავება : ავტორეფერატი : სასურსათი ტექნოლოგიის (0104) დოქტორის აკადემიური ხარისხის მოსაპოვებლად / ნინო კინწურაშვილი ; აკაკი წერეთლის სახელმწიფო უნივერსიტეტი, საინჟინრო-ტექნოლოგიური ფაკულტეტი ; [სამეცნ. ხელმძღვანელი: მანანა ქარჩავა].
Language: Georgian Language: Publication details: ქუთაისი, 2017.Description: 54 გვISBN:Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
წიგნი | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 საცავი. 1 კორპ. | 637.5+663](479.22) (Browse shelf(Opens below)) | 2K104554 | Available | 2018-8585 |
ტექსტი პარალ. ინგლ. ენაზე.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.