National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ჩაის და მის საფუძველზე პროდუქტების წარმოების ხერხი ვაჟა ბინიაშვილი, ანზორი ბინიაშვილი, ლენგი ხარებავა, მამია ხარებავა.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 1998 09 25 #11Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვPatent information: 1473 , B, 1998-09-25, published, SakpatentiOther title:
  • = Method for Production of Granulated Tea and Tea Products : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 1998 1473 B : (51) A 23 F 3/14 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23F3/14
Online resources: Summary: 1. ტექნიკური შედეგი მზა პროდუქციის ხარისხის ამაღლება. 2. არსი გრანულირებული ჩაისა და ჩაის პროდუქტების წარმოების ხერხი ითვალისწინებს ჩაის ფოთოლში ან მოღნობილ ან ფიქსირებულ ჩაის ფოთოლში, ან მის ნახევარფაბრიკატში, ან ჩაის წარმოების ნარჩენებში მცენარეული დანამატის შეტანას, დაქუცმაცებას, ფერმენტაციას, გრანულირებას და შრობას, ამასთან, ჩაის ფოთოლში ან მოღნობილ ან ფიქსირებულ ჩაის ფოთოლში, ან მის ნახევარფაბრიკატში, ან ჩაის წარმოების ნარჩენებში მცენარეული დანამატი შეიტანება თანაფარდობით (1(50): (0,1(1) ან (0,1(1):(1(50), ხოლო ნარევის ტენიანობა შეადგენს 30(60%, ამასთან ნარევის დაქუცმაცება წარმოებს ორ სტადიად: პირველ სტადიაზე 5,0(0,2 მმ ზომის ნაწილაკებად, ხოლო მეორე სტადიაზე 0,2(0,005 მმ ზომის ნაწილაკებად. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, ჩაის წარმოება.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23F3/14 (Browse shelf(Opens below)) P 1998 1473 B Not for loan 2015-1197

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

1. ტექნიკური შედეგი მზა პროდუქციის ხარისხის ამაღლება. 2. არსი გრანულირებული ჩაისა და ჩაის პროდუქტების წარმოების ხერხი ითვალისწინებს ჩაის ფოთოლში ან მოღნობილ ან ფიქსირებულ ჩაის ფოთოლში, ან მის ნახევარფაბრიკატში, ან ჩაის წარმოების ნარჩენებში მცენარეული დანამატის შეტანას, დაქუცმაცებას, ფერმენტაციას, გრანულირებას და შრობას, ამასთან, ჩაის ფოთოლში ან მოღნობილ ან ფიქსირებულ ჩაის ფოთოლში, ან მის ნახევარფაბრიკატში, ან ჩაის წარმოების ნარჩენებში მცენარეული დანამატი შეიტანება თანაფარდობით (1(50): (0,1(1) ან (0,1(1):(1(50), ხოლო ნარევის ტენიანობა შეადგენს 30(60%, ამასთან ნარევის დაქუცმაცება წარმოებს ორ სტადიად: პირველ სტადიაზე 5,0(0,2 მმ ზომის ნაწილაკებად, ხოლო მეორე სტადიაზე 0,2(0,005 მმ ზომის ნაწილაკებად. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, ჩაის წარმოება.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.