National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

მცენარეული ნედლეულიდან ფხვნილის მიღების ხერხი ელიზა ფრუიძე, ცირა ხუციძე, გულნარა ხეცურიანი.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2010 03 25 #6Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი -3 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელიPatent information: 4934, B, 2010-03-25, published, SakpatentiOther title:
  • = METHOD OF POWDER RECEPTION FROM PLANT RAW MATERIAL : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 2010 4934 B : (51) A 23 B 7/02 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23B7/02
Online resources: Summary: ხერხი ითვალისწინებს მცენარეული ნედლეულის რეცხვას, ინსპექციას, თბურ დამუშავებას 700 ვტ სიმძლავრის მიკროტალღურ ველში 3 წთ-ის განმავლობაში, მრავალეტაპიან შრობას, რომლის პირველ ეტაპზე შრობა წარმოებს 45-50°C ტემპერატურაზე, მეორე ეტაპზე- 60-65°C ტემპერატურაზე, ხოლო მესამე ეტაპზე - 45-50°С ტემპერატურაზე, დაქუცმაცებას, გაცრასა და დაფასოებას, ამასთან, მცენარეული ნედლეულის სახით იყენებენ ქაცვის ნაყოფებს.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23B7/02 (Browse shelf(Opens below)) P 2010 4934 B Not for loan 2015-1530

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

ხერხი ითვალისწინებს მცენარეული ნედლეულის რეცხვას, ინსპექციას, თბურ დამუშავებას 700 ვტ სიმძლავრის მიკროტალღურ ველში 3 წთ-ის განმავლობაში, მრავალეტაპიან შრობას, რომლის პირველ ეტაპზე შრობა წარმოებს 45-50°C ტემპერატურაზე, მეორე ეტაპზე- 60-65°C ტემპერატურაზე, ხოლო მესამე ეტაპზე - 45-50°С ტემპერატურაზე, დაქუცმაცებას, გაცრასა და დაფასოებას, ამასთან, მცენარეული ნედლეულის სახით იყენებენ ქაცვის ნაყოფებს.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.