საკონდიტრო ნაწარმის დამზადების ხერხი გიორგი ხუციშვილი.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2013 12 25 #24Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 8 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელი; 5 დამოკიდებულიPatent information: 5994 , B, 2013-12-25, published, SakpatentiOther title:- = METHOD OF CONFECTIONERY PREPARATION : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 2013 5994 B : (51) A 23 G 3/00 (IPC, 2006)
- A23G3/00
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | A23G3/00 (Browse shelf(Opens below)) | P 2013 5994 B | Not for loan | 2015-1607 |
Browsing ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 shelves, Shelving location: კორპ. 2, საცავი Close shelf browser (Hides shelf browser)
- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
ხერხი ითვალისწინებს წინასწარ მომზადებულ ბადაგში თაფლისა და წალმის ნაცრის დამატებას, დაყოვნებას, დაყოვნების შემდეგ გაწურვას, გაწურულ ბადაგში კარტოფილის ფქვილის, სიმინდის სახამებლის ან აგარის დამატებას, აგრეთვე ხორბლის ფქვილის ან ხორბლის ფქვილისა და სიმინდის ფქვილის ნარევის დამატებას, ხარშვას, ხარშვის დროს კაკაოს ცხიმის დამატებას, შიგთავსის მომზადებას, ძაფზე ასხმას, ძაფზე ასხმული შიგთავსის თათარაში ამოვლებას, შრობას, შრობის პროცესში საკონდიტრო ნაწარმის ამოვლებას ბადაგისა და ღვინის ძმრის ნაზავში და შრობის გაგრძელებას.
There are no comments on this title.