National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

საკონდიტრო ნაწარმის დამზადების ხერხი ლევან კარტოზია.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45):2010 09 10 #17Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელი; 1 დამოკიდებულიPatent information: 5076 , B, 2010-09-10, published, SakpatentiOther title:
  • = METHOD OF MANUFACTURE OF CONFECTIONERY PRODUCT : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 2010 5076 B : (51) A 23 G 3/00 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23G3/00
Online resources: Summary: ხერხი ითვალისწინებს კაკლის მწვანე ნაყოფის დამუშავებას, შაქრის სიროფში ხარშვას, ნაყოფის გამოცალკევებას თხევადი ფაზიდან, გამოცალკევებული ნაყოფის დაქუცმაცებას, რის შემდეგაც ხორციელდება მიღებული მასის ჰომოგენიზაცია, გამოგონების უპირატეს შემთხვევაში ჰომოგენიზებულ მასას ემატება ნაყოფის ხარშვის შედეგად მიღებული სიროფი და/ან შოკოლადი და/ან სადესერტო ღვინო ან კონიაკი და/ან შესქელებული რძე და/ან ყვავილის მტვერი და/ან ქოქოსის ფხვნილი და/ან დაქუცმაცებული ნიგოზი და/ან დაქუცმაცებული თხილი და/ან დაქუცმაცებული წაბლი.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

ხერხი ითვალისწინებს კაკლის მწვანე ნაყოფის დამუშავებას, შაქრის სიროფში ხარშვას, ნაყოფის გამოცალკევებას თხევადი ფაზიდან, გამოცალკევებული ნაყოფის დაქუცმაცებას, რის შემდეგაც ხორციელდება მიღებული მასის ჰომოგენიზაცია, გამოგონების უპირატეს შემთხვევაში ჰომოგენიზებულ მასას ემატება ნაყოფის ხარშვის შედეგად მიღებული სიროფი და/ან შოკოლადი და/ან სადესერტო ღვინო ან კონიაკი და/ან შესქელებული რძე და/ან ყვავილის მტვერი და/ან ქოქოსის ფხვნილი და/ან დაქუცმაცებული ნიგოზი და/ან დაქუცმაცებული თხილი და/ან დაქუცმაცებული წაბლი.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.