ცომის კომპოზიცია იოდშემცველი დიაბეტური პურის დასამზადებლად ნიკოლოზ ფხაკაძე, მარია სილაგაძე, მანანა ქარჩადავა, შოთა ჯინჯოლია.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2012 09 10 №17Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელიPatent information: 5631, B, 2012-09-10, published, SakpatentiOther title:- = DOUGH COMPOSITION FOR IODIZED DIABETIC BREAD PREPARATION : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 2012 5631 B : (51) A 21 D 2/00 (IPC, 2006)
- A21D2/00
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | A21D2/00 (Browse shelf(Opens below)) | P 2012 5631 B | Not for loan | 2015-1727 |
- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
კომპოზიცია შეიცავს, მას.%-ში: 15 - 45 ნედლ წებოგვარას, 15 - 45 ხორბლის ფქვილს, 1 - 2 საფუარს, 1 - 2 მარილს, 3 - 7 ცხიმს, 5 - 10 ხილის საკვებ ბოჭკოებს ან სოიას ფქვილს, 2 - 10 ფეიჰოას ფქვილს და დანარჩენს - წყალს.
There are no comments on this title.