National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ხორბლის პურის დამზადების ხერხი ნიკოლოზ ფხაკაძე, ცირა ხუციძე, ელიზა ფრუიძე.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2009 08 25 №16Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელიPatent information: 4763, B, 2009-08-25, published, SakpatentiOther title:
  • = METHOD FOR PRODUCTION OF WHITE BREAD : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 2009 4763 B : (51) A 21 D 13/02 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A21D13/02
Online resources: Summary: ხერხი ითვალისწინებს ხორბლის მთლიანი მარცვლის დალბობას სასმელ წყალში, გაღივებას, დისპერგირებას, მარცვლოვან მასაზე სუფრის მარილისა და მცენარეული ზეთის დამატებას, ცომის მოზელას, დაყოფას, ცომის ნამზადების ფორმირებას და ცხობას.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A21D13/02 (Browse shelf(Opens below)) P 2009 4763 B Not for loan 2015-1820

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

ხერხი ითვალისწინებს ხორბლის მთლიანი მარცვლის დალბობას სასმელ წყალში, გაღივებას, დისპერგირებას, მარცვლოვან მასაზე სუფრის მარილისა და მცენარეული ზეთის დამატებას, ცომის მოზელას, დაყოფას, ცომის ნამზადების ფორმირებას და ცხობას.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.