National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

საკონდიტრო ნახევარფაბრიკატის მიღების ხერხი ნაყინისათვის დოდო თავდიდიშვილი, ცირა ხუციძე.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2009 06 10 #11Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვPatent information: 1508, Y, 2009-06-10, published, SakpatentiOther title:
  • = METHOD OF PRODUCTION OF CONFECTIONERY SEMIPRODUCT : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2009 1508 Y : (51) A 23 G 9/00 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23G9/00
Online resources: Summary: ხერხი ითვალისწინებს ძროხის მოუხდელი რძის, შესქელებული რძის,. შაქრის ფხვნილის, სახამებლის, კაკაოს ფხვნილის, წვრილად დაფქული გააქტიურებული ნახშირის, წინასწარ მომზადებული ჩაის ნაყენის და წყლის შერევას, მიღებული ნარევის გაცხელებას, დაყოვნებას, გაცივებას ოთახის ტემპერატურამდე, შემდეგ კვლავ დაყოვნებას დაბალ ტემპერატურაზე და ნარევის შედღვებას.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23G9/00 (Browse shelf(Opens below)) U 2009 1508 Y Not for loan 2015-2189

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

ხერხი ითვალისწინებს ძროხის მოუხდელი რძის, შესქელებული რძის,. შაქრის ფხვნილის, სახამებლის, კაკაოს ფხვნილის, წვრილად დაფქული გააქტიურებული ნახშირის, წინასწარ მომზადებული ჩაის ნაყენის და წყლის შერევას, მიღებული ნარევის გაცხელებას, დაყოვნებას, გაცივებას ოთახის ტემპერატურამდე, შემდეგ კვლავ დაყოვნებას დაბალ ტემპერატურაზე და ნარევის შედღვებას.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.