ბიოლოგიურად აქტიური საკვები პროდუქტის დამზადების ხერხი ზურაბ ასათიანი.
Material type: TextLanguage: ge პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2007 07 25 #14Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 5 გვPatent information: 1363, Y, 2007-07-25, published, SakpatentiOther title:- = METHOD FOR PRODUCTION OF BIOLOGICALLY ACTIVE FOODSTUFF : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2007 1362 Y : (51) A 23 G 3/00 A 23 L 1/08 (IPC, 2006)
- A23G3/00
- A23L1/08
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | A23G3/00 (Browse shelf(Opens below)) | U 2007 1362 Y | Not for loan | 2015-2224 |
- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
ხერხი ითვალისწინებს ნიგვზის ან თხილის გულის დაქუცმაცებას, მოხალვას, შემდეგ თაფლის თბურ დამუშავებას და მასში მოხალული ნიგვზის ან თხილის გულის შერევას, ამასთან, თბურ დამუშავებას ახორციელებენ თაფლის შეთბობით, ხოლო დაქუცმაცება წარმოებს ნიგვზის და/ან თხილის გულის და/ან დამატებით წაბლის ნაყოფის მოხალვის შემდეგ, ამასთან, შემთბარ თაფლში დაქუცმაცებული ნიგვზის შერევა ხდება შემდეგი თანაფარდობით 1: (0,7-1,1), თხილისა 1: (0,9-1,5), ხოლო წაბლისა 1: (0,9-1,1).
There are no comments on this title.