შოკოლადის პასტა კონსტანტინე ჩახუნაშვილი, ვიქტორ მოროშკინი, გიორგი ჩახუნაშვილი.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2000 07 10 # 13Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვ. ; მუხლები: 1 ცხრილიPatent information: 661, Y, 2000-07-10, published, SakpatentiOther title:- : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2000 661 U : (51) A 23 G 1/00 (IPC, 2006)
- A23G1/00
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | A23G1/00 (Browse shelf(Opens below)) | U 2000 661 Y | Not for loan | 2015-2370 |
Browsing ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 shelves, Shelving location: კორპ. 2, საცავი Close shelf browser (Hides shelf browser)
- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
1. ტექნიკური შედეგი ბიოლოგიური ღირებულების ამაღლება და ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება. 2. არსი შოკოლადის პასტა შეიცავს წონ.ნაწ.: 5-7 რძის ფხვნილს, 10-12 შაქარს, 2-4 კაკაოს ფხვნილს, 6-8 კარაქს, 0,002-0,005 ვანილინს, 0,1-0,2 ლეციტინს, 1,0-2,0 ყვავილის მტვრის ფხვნილს, 1,0-5,0 თხილის, კაკლის, ნუშის, ან არაქისის დაქუცმაცებულ გულს და 1,0-3,0 წყალს. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, საკონდიტრო წარმოება.
There are no comments on this title.