National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

შოკოლადის პასტა კონსტანტინე ჩახუნაშვილი, ვიქტორ მოროშკინი, გიორგი ჩახუნაშვილი.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2000 07 10 # 13Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვ. ; მუხლები: 1 ცხრილიPatent information: 661, Y, 2000-07-10, published, SakpatentiOther title:
  • : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2000 661 U : (51) A 23 G 1/00 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23G1/00
Online resources: Summary: 1. ტექნიკური შედეგი ბიოლოგიური ღირებულების ამაღლება და ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება. 2. არსი შოკოლადის პასტა შეიცავს წონ.ნაწ.: 5-7 რძის ფხვნილს, 10-12 შაქარს, 2-4 კაკაოს ფხვნილს, 6-8 კარაქს, 0,002-0,005 ვანილინს, 0,1-0,2 ლეციტინს, 1,0-2,0 ყვავილის მტვრის ფხვნილს, 1,0-5,0 თხილის, კაკლის, ნუშის, ან არაქისის დაქუცმაცებულ გულს და 1,0-3,0 წყალს. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, საკონდიტრო წარმოება.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

1. ტექნიკური შედეგი ბიოლოგიური ღირებულების ამაღლება და ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება. 2. არსი შოკოლადის პასტა შეიცავს წონ.ნაწ.: 5-7 რძის ფხვნილს, 10-12 შაქარს, 2-4 კაკაოს ფხვნილს, 6-8 კარაქს, 0,002-0,005 ვანილინს, 0,1-0,2 ლეციტინს, 1,0-2,0 ყვავილის მტვრის ფხვნილს, 1,0-5,0 თხილის, კაკლის, ნუშის, ან არაქისის დაქუცმაცებულ გულს და 1,0-3,0 წყალს. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, საკონდიტრო წარმოება.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.