Wine science : principles, practice, perception / Ron S. Jackson.
Material type: TextLanguage: English Publication details: Amsterdam : Academic Press, an imprint of Elsevier, 2014.Edition: Fourth editionDescription: xvii, 960 p. : ill. (some color) ; 29 cmISBN:- 9780123814685 (hardback : acidfree paper)
- TP548 .J15 2014
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
წიგნი | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 დარბაზი 5. კორპ. 1 | 663.2 J-12 (Browse shelf(Opens below)) | 3E25006 | Available | 2019-4484 |
Includes bibliographical references and index.
Log in to your account to post a comment.
Patron comment on 10.05.2020
წიგნი ღვინის მეცნიერების შესახებ მოიცავს სამ ნაწილს: ყურძნის კულტურას, ღვინის წარმოებას და შეფასების კრიტერიუმებს. მასში განხილულია ყურძნის ანატომია, ფიზიოლოგია და ევოლუცია, ღვინის გეოგრაფია, ღვინო და ჯანმრთელობა და საკვებისა და ღვინის კომბინაციების სამეცნიერო საფუძველი. იგი ასევე მოიცავს ისეთ თემებს, რომლებიც არ მოიპოვება სხვა ენოლოგიურ თუ მევენახეობრივ ტექსტში. მათ შორის წარმოდგენილი დეტალები კორპისა და მუხის შესახებ, სპეციალიზებული ღვინის მიღების პროცედურები და აგრეთვე ისტორიული ფაქტორები ამ პროცედურების წარმოშობისა.