National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

Wine science : principles, practice, perception / Ron S. Jackson.

By: Material type: TextTextLanguage: English Publication details: Amsterdam : Academic Press, an imprint of Elsevier, 2014.Edition: Fourth editionDescription: xvii, 960 p. : ill. (some color) ; 29 cmISBN:
  • 9780123814685 (hardback : acidfree paper)
Subject(s): LOC classification:
  • TP548 .J15 2014
List(s) this item appears in: ღვინო
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 დარბაზი 5. კორპ. 1 663.2 J-12 (Browse shelf(Opens below)) 3E25006 Available 2019-4484

Includes bibliographical references and index.

Patron comment on 10.05.2020

წიგნი ღვინის მეცნიერების შესახებ მოიცავს სამ ნაწილს: ყურძნის კულტურას, ღვინის წარმოებას და შეფასების კრიტერიუმებს. მასში განხილულია ყურძნის ანატომია, ფიზიოლოგია და ევოლუცია, ღვინის გეოგრაფია, ღვინო და ჯანმრთელობა და საკვებისა და ღვინის კომბინაციების სამეცნიერო საფუძველი. იგი ასევე მოიცავს ისეთ თემებს, რომლებიც არ მოიპოვება სხვა ენოლოგიურ თუ მევენახეობრივ ტექსტში. მათ შორის წარმოდგენილი დეტალები კორპისა და მუხის შესახებ, სპეციალიზებული ღვინის მიღების პროცედურები და აგრეთვე ისტორიული ფაქტორები ამ პროცედურების წარმოშობისა.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.