Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
წიგნი | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 საცავი. 1 კორპ. | 663(479.22) (Browse shelf(Opens below)) | 3R67196 | Available | 2010-613852 | ||
წიგნი | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 საცავი. 1 კორპ. | 663(479.22) (Browse shelf(Opens below)) | 3R67197 | Available | 2010-613853 | ||
წიგნი | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 დარბაზი 5. კორპ. 1 | 663(479.22) (Browse shelf(Opens below)) | 3R67198 | Available | 2010-614000 |
Browsing ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 shelves, Shelving location: დარბაზი 5. კორპ. 1 Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | No cover image available | |||||||
663.253(479.22) ჯ-27 ქვევრის ღვინის დაყენება - მასთან დაკავშირებული პრაქტიკული რჩევები და სამეცნიერო დისკუსიები = Making wine in qvevri -practical advices and scientific discussions about it / | 663.25(73) V-69 Winemakinga : | 663.3+663.8](075.8) ბ-33 სასმელების ტექნოლოგია და ექსპერტიზა : | 663(479.22) Грузинское виноделие : Теория и практика / | 663.5(075.8) ხ-71 არყის ტექნოლოგია : | 664 Food chemistry / | 664 Food chemistry / |
Библиогр. : с 209-210.
Текст парал. на англ.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.