წარმოების ეკონომიკური ეფექტიანობა და მისი ამაღლების ძირითადი გზები საქართველოს სსრ ხორცის მრეწველობაში / დილავარდისა დავითულიანი ; საქართველოს სამეცნიერო-ტექნიკური ინფორმაციის და ტექნიკურ-ეკონომიური გამოკვლევების სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი.
Material type: TextLanguage: Georgian Series: კვების მრეწველობა | : მიმოხილვ. ინფორმაცია | ; გამოშვება 11Publication details: თბილისი, 1981.Description: 36გვ. ; 20სმSubject(s):Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
წიგნი | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 საცავი. 1 კორპ. | 338.45:664.9(479.22) (Browse shelf(Opens below)) | 2K59102 | შესამოწმებელია | 2021-10678 | ||
წიგნი | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 საცავი. 1 კორპ. | 338.45:664.9(479.22) (Browse shelf(Opens below)) | 2K59103 | შესამოწმებელია | 2021-10679 |
ბიბლიოგრ.: გვ. 33
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.