ნარევი ბაჟას დასამზადებლად მარინა კიკნაძე.
Material type:![Text](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- = Mixture for Preparation of Bazha : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2000 597 Y : (51) A 23 L 1/22 (IPC, 2006)
- A 23 L 1/22
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | A 23 L 1/22 (Browse shelf(Opens below)) | U 2000 597 U | Not for loan | 2016-2692 |
Browsing ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 shelves, Shelving location: კორპ. 2, საცავი Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | ||
A 23 L 1/212 ვეგეტარინული საკვები "სილო" | A 23 L 1/212 ხილ-ბოსტნეულის კონსერვის დამზადების ხერხი | A 23 l 1/212 საწებელა | A 23 L 1/22 ნარევი ბაჟას დასამზადებლად | A 23 L 1/22 საკვები პასტის დამზადების ხერხი | A 23 L 1/22 ცხარე საკაზმის დამზადების ხერხი | A 23 L 1/22 საცივის სუნელ-სანელებელი |
– პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
ნარევი ფხვნილის სახით შეიცავს წონ. ნაწ-ში: 40-60 ნიგოზს, 23-35 თხილის გულს, 1,5-2,5 ზაფრანას, 2,5-3,5 უცხო სუნელს, 1,5-2,5 ქინძს, 2,5-3,5 ნიორს, 0,5-1,5 წიწაკას და 8,5-11,5 მარილს.
There are no comments on this title.