სოიის რძისგან ცხიმოვანი ემულსიის დამზადების ხერხი ავთანდილ ჩინჩალაძე, ლევან ბერაია, რევაზ კიკალიშვილი, ლევან ბერიაშვილი.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2000 09 25 N 18Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვPatent information: 706, B, 2000-09-25, published, SakpatentiOther title:- = Method for Production of Fat Emulsion From Soya Milk : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2000 706 Y : (51) A 23 L 1/24 (IPC, 2006)
- A 23 L 1/24
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | A 23 L 1/24 (Browse shelf(Opens below)) | U 2000 706 Y | Not for loan | 2016-3784 |
Browsing ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 shelves, Shelving location: კორპ. 2, საცავი Close shelf browser (Hides shelf browser)
– პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
ხერხი ითვალისწინებს სოიას რძეში შემასქელებლის შეტანას, მიღებული მასის ცხიმთან ემულგირებას, სარეცეპტურო კომპონენტების დამატებას და ჰომოგენიზაციას, ამასთან, ჰომოგენიზაციის წნევის ქვედა ზღვარია 2,04 მპა.
There are no comments on this title.