ბიოლოგიურად აქტიური საკონდიტრო პროდუქტი დოდო თავდიდიშვილი, ცირა ხუციძე, მანანა ფხაკაძე.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2015 07 10 #13Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 6 გვ. ; მუხლები:1 დამოუკიდებელიPatent information: 1862 , Y, 2015-07-10, published, SakpatentiOther title:- = BIOLOGICALLY ACTIVE CONFECTIONERY PRODUCT : სასარგებლო მოდელის პატენტი = Patent for utility model : (11) GE U 2015 1862 Y : (51) A 23 L 1/076 (IPC, 2006)
- A23L1/076;
- A23G3/38
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | A23L1/076 (Browse shelf(Opens below)) | U 2015 1862 Y | Not for loan | 2016-5099 |
- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
პროდუქტი, მას.%-ში, შეიცავს: ჭეოს, ჩირს, C ვიტამინს, კალციუმის გლუკონატს, გააქტივებულ ნახშირს, თაფლს და შოკოლადის ჭიქურს.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.