National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ბიოლოგიურად აქტიური საკონდიტრო პროდუქტი დოდო თავდიდიშვილი, ცირა ხუციძე, მანანა ფხაკაძე.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2015 07 10 #13Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 6 გვ. ; მუხლები:1 დამოუკიდებელიPatent information: 1862 , Y, 2015-07-10, published, SakpatentiOther title:
  • = BIOLOGICALLY ACTIVE CONFECTIONERY PRODUCT : სასარგებლო მოდელის პატენტი = Patent for utility model : (11) GE U 2015 1862 Y : (51) A 23 L 1/076 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23L1/076;
  • A23G3/38
Online resources: Summary: პროდუქტი, მას.%-ში, შეიცავს: ჭეოს, ჩირს, C ვიტამინს, კალციუმის გლუკონატს, გააქტივებულ ნახშირს, თაფლს და შოკოლადის ჭიქურს.
List(s) this item appears in: ბიოპროდუქტები
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23L1/076 (Browse shelf(Opens below)) U 2015 1862 Y Not for loan 2016-5099

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

პროდუქტი, მას.%-ში, შეიცავს: ჭეოს, ჩირს, C ვიტამინს, კალციუმის გლუკონატს, გააქტივებულ ნახშირს, თაფლს და შოკოლადის ჭიქურს.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.