Characterization, production and application of food flavours : 2nd Wartburg aroma symposium : Papers / ed. by Manfred Rothe ; Central Institute of Nutrition Postdam-Rehbrucke.; Academy of Sciences, GDR.
Material type: TextLanguage: English Berlin : Akademie-Verlag, 1988Description: 404 S. : AbbISBN:- 3055005945
- 9783055005947
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
წიგნი | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 საცავი. 1 კორპ. | 664 (Browse shelf(Opens below)) | 3E16226 | შესამოწმებელია | 2018-4079929107 |
Browsing ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 shelves, Shelving location: საცავი. 1 კორპ. Close shelf browser (Hides shelf browser)
Includes bibliogr. references.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.