ღვინის არომატულ კომპონენტებზე სხვადასხვა საფუარის გავლენის დადგენა : ტექნიკის მეცნიერებათა კანდიდატის სამეცნიერო ხარისხის მოსაპოვებლად წარმოდგენილი დისერტაციის ავტორეფერატი. 05.18.07 / მარიკა მიქიაშვილი; მეცნ. ხელმძღვ.: მ. ხოსიტაშვილი; საქართველოს სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემია, მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის სამეცნიერო კვლევითი ინსტიტუტი.
Material type: TextLanguage: Georgian, Russian თბილისი, 2006Description: 44 გვSubject(s):Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
წიგნი | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 საცავი. 1 კორპ. | 663.2(043) (Browse shelf(Opens below)) | 2K95580 | Available | 2019-14433 |
ტექსტი ქართულ და რუსულ ენებზე.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.