ჩაის წარმოების ხერხი რევაზ მელქაძე.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2007 03 26 #6Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელიPatent information: 4070 , B, 2007-03-26, published, SakpatentiOther title:- = METHOD FOR TEA PRODUCTION : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 2007 4070 B : (51) A 23 F 3/00 (IPC, 2006)
- A23F3/00;
- A23F3/34
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | A23F3/00 (Browse shelf(Opens below)) | P 2007 4070 B | Not for loan | 2016-10007 |
Browsing ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 shelves, Shelving location: კორპ. 2, საცავი Close shelf browser (Hides shelf browser)
- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
ხერხი ითვალისწინებს ჩაის ერთი ნაწილის ღნობას, მეორე ნაწილის ფიქსაციას, მათ შერევას, მცენარეული დანამატის დამატებას, გრეხას, ფერმენტაციას, შრობას, თერმოდამუშავებას და დაფასოებას, ამასთან, მომღნარ და ფიქსირებულ ჩაის ფოთლებს ნარევში იღებენ წონითი შეფარდებით, შესაბამისად, ( 2 - 4 ) : 1, მცენარეული დანამატის სახით იყენებენ გინკგო ბილობას ფოთლებს ნარევის წონის 5 - 15 % ოდენობით, გრეხას აწარმოებენ 30 - 60 წთ- ის, ხოლო ფერმენტაციას -- 80 - 120 წთ - ის განმავლობაში.
There are no comments on this title.