TY - BOOK ED - საქართველოს სტანდარტებისა და მეტროლოგიის ეროვნული სააგენტო - საქსტანდარტი ED - საქართველოს აგრარული ბიოტექნოლოგიის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი ED - სტანდარტიზაციის ტექნიკური კომიტეტი ტკ-14 "ბოსტნეულის გადამუშავების პროდუქცია და შენახვა" TI - აჯიკა: კონსერვი : ტექნიკური პირობები : სსტ 28-99 / T2 - საქართველოს სახელმწიფო სტანდარტი PY - 1999///. CY - თბილისი : PB - სს „გამომცემლობა სტანდარტი“, KW - აჯიკა KW - კონსერვი KW - საქართველოს სტანდარტები KW - სტანდარტი N1 - სსტ 28-99 რეგისტრირებულია საქსტანდარტში 19.05.99 წ. ER -