TY - BOOK AU - ბეჟუაშვილი, მარინე AU - კობაიძე, თამაზ ED - საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი TI - ყურძნის წიპწის ექსტრაქტის მიღების ხერხი PY - 0000///პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (452010/// 04 26 # 8 CY - ქ. მცხეთა PB - საქპატენტი KW - ალკოჰოლიანი სასმელები KW - სასმელები KW - კვების მრეწველობა KW - წიპწა KW - ექსტრაქტი N1 - – პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე N2 - ხერხი ითვალისწინებს ყურძნის წიპწის დაქუცმაცებას, მის ექსტრაქციას ეთილის სპირტით ორ ეტაპად, რომლის პირველ ეტაპზე ექსტრაქცია ხორციელდება 40%-იანი ეთილის სპირტით, ხოლო მეორე ეტაპზე - 80%-იანი ეთილის სპირტით, მიღებული ექსტრაქტების გაერთიანებას, გაფილტვრას, ბუნებრივი სტილბენშემცველი კონცენტრატის დამატებას 5,0 გ/ლ რაოდენობით და კონცენტრირებას ვაკუუმ-ამაორთქლებელზე UR - http://www.sakpatenti.gov.ge/ka/search_engine/search/1/ UR - http://www.sakpatenti.org.ge/index.php?sec_id=46&lang_id=GEO&cat=1&search=%E1%83%AB%E1%83%98%E1%83%94%E1%83%91%E1%83%90 UR - http://www.sakpatenti.org.ge/index.php?sec_id=46&lang_id=ENG&cat=1&search=Search ER -