პურის წარმოების ხერხი = METHOD OF PANIFICATION : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 2011 5234 B : (51) A 21 D 8/02 (IPC, 2006) / ზურაბ ძნელაძე, ,ნანი ძნელაძე, ეკატერინე გობრონიძე, მარიამ გობრონიძე. - ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2011 06 10 №11. - გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 6 გვ. ; მუხლები:1 დამოუკიდებელი; ცხრილი: 2.

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

ხერხი ითვალისწინებს ცომის მომზადებას ფქვილის, 1,5-5%-მდე მშრალი ნივთიერებების შემცველობის სტევეას(Stevia rebaudiana Bertoni) წყლიანი ექსტრაქტის , მარილისა და საფუვრის შერევით, მოზელვას, მომწიფებას, დუღილს, ცომის დაყოფა-დაგუნდავებას, ცომის წინასწარ და საბოლოო დაყოვნებას, ცხობას, გაციებასა და შენახვას.

5234 ge B 2011-06-10 published Sakpatenti

კვების მრეწველობა პურის წარმოება