TY - BOOK ED - Joint FAO/WHO Codex Alimentarius Commission. ED - Joint FAO/WHO Food Standards Programme. ED - Food and Agriculture Organization of the United Nations. ED - World Health Organization TI - Codex alimentarius : : foods derived from biotechnology SN - 925105259X AV - TP248.65.F66 J65 2004 U1 - 363.19/29 22 PY - 2004/// CY - Rome PB - Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization KW - Food KW - Biotechnology KW - Health risk assessment KW - Safety measures KW - კვების ბიოტექნოლოგია KW - მედიცინა KW - სოციალური ჰიგიენა და ჯანდაცვის ორგანიზაცია KW - სანიტარია KW - საკვების სანიტარული კონტროლი KW - საკვების უსაფრთხოების ნორმები KW - ჯანმრთელობის რისკების შეფასება KW - სამართალი KW - საერთაშორისო სამართალი KW - გაერო KW - გაეროს მოღვაწეობა N1 - The Codex Alimentarius Commission at its twenty-sixth session in 2003 adopted overarching principles on the risk analysis of foods derived from modern biotechnology and guidelines for food safety assessment of foods derived from recombinant-DNA plants or produced using recombinant-DNA micro-organisms. This volume contains these adopted texts to promote wide use and understanding of the risk analysis process of food derived from modern biotechnology by governments, food industries and consumers; "ISSN 0259-2916"--P. [4] of cover ER -