კინწურაშვილი, ნინო

ფუნქციონალური დანიშნულების ხორცის პროდუქტების ტექნოლოგიისა და უვნებლობის უზრუნველყოფის სისტემის დამუშავება : ავტორეფერატი : სასურსათი ტექნოლოგიის (0104) დოქტორის აკადემიური ხარისხის მოსაპოვებლად / ნინო კინწურაშვილი ; აკაკი წერეთლის სახელმწიფო უნივერსიტეტი, საინჟინრო-ტექნოლოგიური ფაკულტეტი ; [სამეცნ. ხელმძღვანელი: მანანა ქარჩავა]. - 2017. - 54 გვ.


ტექსტი პარალ. ინგლ. ენაზე.



ხორცპროდუქტები ხორცის პროდუქტების უვნებლობა ხორცის პროდუქტების ტექნოლოგია სასურსათო საკითხი საქართველოში სამრეწველო მიკრობიოლოგია ავტორეფერატი

637.5+614.31+338.439](479.22)