ფუნქციონალური დანიშნულების ხორცის პროდუქტების ტექნოლოგიისა და უვნებლობის უზრუნველყოფის სისტემის დამუშავება : ავტორეფერატი : სასურსათი ტექნოლოგიის (0104) დოქტორის აკადემიური ხარისხის მოსაპოვებლად /
ნინო კინწურაშვილი ; აკაკი წერეთლის სახელმწიფო უნივერსიტეტი, საინჟინრო-ტექნოლოგიური ფაკულტეტი ; [სამეცნ. ხელმძღვანელი: მანანა ქარჩავა].
- 2017.
- 54 გვ.
ტექსტი პარალ. ინგლ. ენაზე.
ხორცპროდუქტები ხორცის პროდუქტების უვნებლობა ხორცის პროდუქტების ტექნოლოგია სასურსათო საკითხი საქართველოში სამრეწველო მიკრობიოლოგია ავტორეფერატი