TY - BOOK AU - კარტოზია, ლევან ED - საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი TI - საკონდიტრო ნაწარმის დამზადების ხერხი PY - 0000///პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (452010/// 09 10 #17 CY - ქ. მცხეთა PB - საქპატენტი KW - კვების მრეწველობა KW - საკონდიტრო წარმოება N1 - - პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე N2 - ხერხი ითვალისწინებს კაკლის მწვანე ნაყოფის დამუშავებას, შაქრის სიროფში ხარშვას, ნაყოფის გამოცალკევებას თხევადი ფაზიდან, გამოცალკევებული ნაყოფის დაქუცმაცებას, რის შემდეგაც ხორციელდება მიღებული მასის ჰომოგენიზაცია, გამოგონების უპირატეს შემთხვევაში ჰომოგენიზებულ მასას ემატება ნაყოფის ხარშვის შედეგად მიღებული სიროფი და/ან შოკოლადი და/ან სადესერტო ღვინო ან კონიაკი და/ან შესქელებული რძე და/ან ყვავილის მტვერი და/ან ქოქოსის ფხვნილი და/ან დაქუცმაცებული ნიგოზი და/ან დაქუცმაცებული თხილი და/ან დაქუცმაცებული წაბლი. UR - http://www.sakpatenti.gov.ge/ka/search_engine/search/1/ ER -