მაღალი ბიოლოგიური ღირებულების მქონე ლუდის მიღების ხერხი
მაღალი ბიოლოგიური ღირებულების მქონე ლუდის მიღების ხერხი
= Method for Production of Beer with High Biological Value : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2003 970 Y : (51) C 12 C 5/02 (IPC, 2006) /
გიორგი ჩახუნაშვილი, კახაბერ ტაბატაძე.
- ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2003 03 10 # 5.
- სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვ. ;
1. ტექნიკური შედეგი მიღებული ლუდის ბიოლოგიური ღირებულების ამაღლება, ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს მზა ლუდში მცენარეული ნედლეულის ექსტრაქტის სახით ყვავილის მტვრის წყალ-სპირტიანი ექსტრაქტის დამატებას, რომლის რაოდენობა ლუდში შეადგენს მთლიანი მოცულობის 0,2 %. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, ლუდის წარმოება.
970 ge Y 2003-03-10 published Sakpatenti
ალკოჰოლიანი სასმელები სასმელები კვების მრეწველობა ლუდის წარმოება ლუდი
1. ტექნიკური შედეგი მიღებული ლუდის ბიოლოგიური ღირებულების ამაღლება, ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს მზა ლუდში მცენარეული ნედლეულის ექსტრაქტის სახით ყვავილის მტვრის წყალ-სპირტიანი ექსტრაქტის დამატებას, რომლის რაოდენობა ლუდში შეადგენს მთლიანი მოცულობის 0,2 %. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, ლუდის წარმოება.
970 ge Y 2003-03-10 published Sakpatenti
ალკოჰოლიანი სასმელები სასმელები კვების მრეწველობა ლუდის წარმოება ლუდი