ბიოლოგიურად აქტიური საკვები პროდუქტის დამზადების ხერხი
ბიოლოგიურად აქტიური საკვები პროდუქტის დამზადების ხერხი
= METHOD FOR PRODUCTION OF BIOLOGICALLY ACTIVE FOODSTUFF : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2007 1362 Y : (51) A 23 G 3/00 A 23 L 1/08 (IPC, 2006) /
ზურაბ ასათიანი.
- პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2007 07 25 #14.
- სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 5 გვ. ;
- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
ხერხი ითვალისწინებს ნიგვზის ან თხილის გულის დაქუცმაცებას, მოხალვას, შემდეგ თაფლის თბურ დამუშავებას და მასში მოხალული ნიგვზის ან თხილის გულის შერევას, ამასთან, თბურ დამუშავებას ახორციელებენ თაფლის შეთბობით, ხოლო დაქუცმაცება წარმოებს ნიგვზის და/ან თხილის გულის და/ან დამატებით წაბლის ნაყოფის მოხალვის შემდეგ, ამასთან, შემთბარ თაფლში დაქუცმაცებული ნიგვზის შერევა ხდება შემდეგი თანაფარდობით 1: (0,7-1,1), თხილისა 1: (0,9-1,5), ხოლო წაბლისა 1: (0,9-1,1).
1363 ge Y 2007-07-25 published Sakpatenti
კვების მრეწველობა საკონდიტრო წარმოება მარცვლეული თხილი ნიგოზი თერმული დამუშავება
- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
ხერხი ითვალისწინებს ნიგვზის ან თხილის გულის დაქუცმაცებას, მოხალვას, შემდეგ თაფლის თბურ დამუშავებას და მასში მოხალული ნიგვზის ან თხილის გულის შერევას, ამასთან, თბურ დამუშავებას ახორციელებენ თაფლის შეთბობით, ხოლო დაქუცმაცება წარმოებს ნიგვზის და/ან თხილის გულის და/ან დამატებით წაბლის ნაყოფის მოხალვის შემდეგ, ამასთან, შემთბარ თაფლში დაქუცმაცებული ნიგვზის შერევა ხდება შემდეგი თანაფარდობით 1: (0,7-1,1), თხილისა 1: (0,9-1,5), ხოლო წაბლისა 1: (0,9-1,1).
1363 ge Y 2007-07-25 published Sakpatenti
კვების მრეწველობა საკონდიტრო წარმოება მარცვლეული თხილი ნიგოზი თერმული დამუშავება