ბიოლოგიურად აქტიური საკონდიტრო პროდუქტი
ბიოლოგიურად აქტიური საკონდიტრო პროდუქტი
= BIOLOGICALLY ACTIVE CONFECTIONERY PRODUCT : სასარგებლო მოდელის პატენტი = Patent for utility model : (11) GE U 2015 1862 Y : (51) A 23 L 1/076 (IPC, 2006) /
დოდო თავდიდიშვილი, ცირა ხუციძე, მანანა ფხაკაძე.
- ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2015 07 10 #13.
- სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 6 გვ. ; მუხლები:1 დამოუკიდებელი.
- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
პროდუქტი, მას.%-ში, შეიცავს: ჭეოს, ჩირს, C ვიტამინს, კალციუმის გლუკონატს, გააქტივებულ ნახშირს, თაფლს და შოკოლადის ჭიქურს.
1862 ge Y 2015-07-10 published Sakpatenti
კვების მრეწველობა საკონდიტრო წარმოება პროდუქტი
- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
პროდუქტი, მას.%-ში, შეიცავს: ჭეოს, ჩირს, C ვიტამინს, კალციუმის გლუკონატს, გააქტივებულ ნახშირს, თაფლს და შოკოლადის ჭიქურს.
1862 ge Y 2015-07-10 published Sakpatenti
კვების მრეწველობა საკონდიტრო წარმოება პროდუქტი