National Science Library of Georgia

მარმელადის მიღების ხერხი (Record no. 18618)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 04314nam a22003017a 4500
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field Ge_NSL
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20191221223254.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 150224t2002 ge ||||| j 00| 0 geo d
013 ## - PATENT CONTROL INFORMATION
Number 946
Country ge
Type of number Y
Date 2002-12-10
Status published
Party to document Sakpatenti
041 ## - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title ge
084 ## - OTHER CLASSIFICATION NUMBER
კლასიფიკაციის ინდექსი A23G3/00
245 ## - TITLE STATEMENT
Title მარმელადის მიღების ხერხი
Statement of responsibility, etc მანანა სილაგაძე, მანანა ქარჩავა, კოტე კილასონია.
246 ## - VARYING FORM OF TITLE
Title proper/short title = Method for Fruit Jelly Production
Remainder of title : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2002 946 U : (51) A 23 G 3/00 (IPC, 2006) /
264 ## - გამოცემის, წარმოების, დისტრიბუციის ცნობები
გამოცემის, წარმოების, დისტრიბუციის... ადგილი ქ. მცხეთა :
გამოცემის, წარმოების, დისტრიბუციის... სახელწოდება საქპატენტი,
გამოცემის, წარმოების, დისტრიბუციის... თარიღი პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2002 12 10 # 23.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვ. ;
500 ## - GENERAL NOTE
General note - პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc 1.ტექნიკური შედეგი ტექნოლოგიური პროცესის გამარტივება, მიღებული პროდუქტის ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2.არსი ხერხი ითვალისწინებს ხილის ან ციტრუსის პიურეს მიღებას, რეცეპტურით გათვალის- წინებული ოდენობით შაქრის ფხვნილის, ინვერტული სიროფის და ბადაგის დამატებას, ხარშვას, ყალიბში ჩამოსხმას, გაცივებას, გაშრობას და დაყოვნებას, ამასთან ხი- ლის ან ციტრუსის პიურეს სახით გამოიყენება ტყემლის ან ფეიჰოას პიურე, რომლის მიღების შემდეგაც მას გაწურავენ ან აცენტრიფუგებენ წვენის გამოყოფით, რის შემდეგაც მიღებულ წვენს უმატებენ რეცეპტურით გათვალისწინებული ოდენობის შაქრის ფხვნილს, ინვერტულ სიროფს და ბადაგს. 3.გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, საკონდიტრო წარმოება.
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term კვების მრეწველობა
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term საკონდიტრო მრეწველობა
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term მარმელადი
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term ხილი
700 ## - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name სილაგაძე, მანანა
Titles and other words associated with a name გამომგონებელი
9 (RLIN) 36363
700 ## - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ქარჩავა, მანანა
Titles and other words associated with a name გამომგონებელი
9 (RLIN) 33706
700 ## - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name კილასონია, კოტე
Titles and other words associated with a name გამომგონებელი
9 (RLIN) 37186
710 ## - ADDED ENTRY--CORPORATE NAME
9 (RLIN) 32583
Corporate name or jurisdiction name as entry element საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS
Uniform Resource Identifier http://www.sakpatenti.gov.ge/ka/search_engine/search/1/
Link text Search patent description for the utility model here
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Universal Decimal Classification
Item type პატენტები
Holdings
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Home library Current library Shelving location Date acquired Total Checkouts Full call number Barcode Date last seen Copy number Price effective from Koha item type
    Universal Decimal Classification     ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი 24.02.2015   A23G3/00 2015-2282 24.02.2015 U 2002 946 Y 24.02.2015 პატენტები
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.