National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

მარმელადის მიღების ხერხი მანანა სილაგაძე, მანანა ქარჩავა, კოტე კილასონია.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2002 12 10 # 23Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვPatent information: 946, Y, 2002-12-10 , published, SakpatentiOther title:
  • = Method for Fruit Jelly Production : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2002 946 U : (51) A 23 G 3/00 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23G3/00
Online resources: Summary: 1.ტექნიკური შედეგი ტექნოლოგიური პროცესის გამარტივება, მიღებული პროდუქტის ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2.არსი ხერხი ითვალისწინებს ხილის ან ციტრუსის პიურეს მიღებას, რეცეპტურით გათვალის- წინებული ოდენობით შაქრის ფხვნილის, ინვერტული სიროფის და ბადაგის დამატებას, ხარშვას, ყალიბში ჩამოსხმას, გაცივებას, გაშრობას და დაყოვნებას, ამასთან ხი- ლის ან ციტრუსის პიურეს სახით გამოიყენება ტყემლის ან ფეიჰოას პიურე, რომლის მიღების შემდეგაც მას გაწურავენ ან აცენტრიფუგებენ წვენის გამოყოფით, რის შემდეგაც მიღებულ წვენს უმატებენ რეცეპტურით გათვალისწინებული ოდენობის შაქრის ფხვნილს, ინვერტულ სიროფს და ბადაგს. 3.გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, საკონდიტრო წარმოება.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23G3/00 (Browse shelf(Opens below)) U 2002 946 Y Not for loan 2015-2282

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

1.ტექნიკური შედეგი ტექნოლოგიური პროცესის გამარტივება, მიღებული პროდუქტის ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2.არსი ხერხი ითვალისწინებს ხილის ან ციტრუსის პიურეს მიღებას, რეცეპტურით გათვალის- წინებული ოდენობით შაქრის ფხვნილის, ინვერტული სიროფის და ბადაგის დამატებას, ხარშვას, ყალიბში ჩამოსხმას, გაცივებას, გაშრობას და დაყოვნებას, ამასთან ხი- ლის ან ციტრუსის პიურეს სახით გამოიყენება ტყემლის ან ფეიჰოას პიურე, რომლის მიღების შემდეგაც მას გაწურავენ ან აცენტრიფუგებენ წვენის გამოყოფით, რის შემდეგაც მიღებულ წვენს უმატებენ რეცეპტურით გათვალისწინებული ოდენობის შაქრის ფხვნილს, ინვერტულ სიროფს და ბადაგს. 3.გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, საკონდიტრო წარმოება.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.