National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

უალკოჰოლო სასმელის მიღების ხერხი კუკური ძერია, ნაზი მელანაშვილი, ლალი გოგინავა, ზაირა შაფათავა.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2012 08 27 #16Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვ. ; მუხლები: : 1 დამოუკიდებელი 1 დამოკიდებულიPatent information: 5616, B, 2012-08-27, published, SakpatentiOther title:
  • = METHOD FOR RECEPTION OF SOFT DRINK : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2012 5616 B : (51) A 23 L 2/00 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23L2/00
Online resources: Summary: ხერხი ითვალისწინებს ღვინომასალის აორთქლებას ვაკუუმის პირობებში ალკოჰოლის სრულ მოცილებამდე, შემდეგ დამატკბობელი ნივთიერების სახით სტევიოზიდის 0,2-0,25%-იანი წყალხსნარის დამატებას თანაფარდობით 1:1, ჩამოსხმას და პასტერიზაციას, ამასთან, ღვინომასალის სახით გამოიყენება საფერავის ჯიშის ყურძნიდან მიღებული ღვონომასალა, ხოლო ჩამოსხმის დროს სასმელს შეიძლება დაემატოს ნახშირორჟანგი არსებული წესით.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23L2/00 (Browse shelf(Opens below)) P 2012 5616 B Not for loan 2014-5646

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

ხერხი ითვალისწინებს ღვინომასალის აორთქლებას ვაკუუმის პირობებში ალკოჰოლის სრულ მოცილებამდე, შემდეგ დამატკბობელი ნივთიერების სახით სტევიოზიდის 0,2-0,25%-იანი წყალხსნარის დამატებას თანაფარდობით 1:1, ჩამოსხმას და პასტერიზაციას, ამასთან, ღვინომასალის სახით გამოიყენება საფერავის ჯიშის ყურძნიდან მიღებული ღვონომასალა, ხოლო ჩამოსხმის დროს სასმელს შეიძლება დაემატოს ნახშირორჟანგი არსებული წესით.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.