Normal view MARC view ISBD view

საგაზაფხულო უალკოჰოლო სასმელი "გრძელიძე" ვლადიმერი გრძელიძე

Contributor(s): გრძელიძე, ვლადიმერი, გამომგონებელი | საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი.
Material type: materialTypeLabelBookქ. მცხეთა საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2004 11 10 #21.Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვ.Patent information: 1138, Y, 2004-11-10, published, SakpatentiOther title: = Spring Non-Alcoholic Drink “Grdzelidze” : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2004 1138 Y : (51) A 23 L 2/00 (IPC, 2006).Subject(s): უალკოჰოლო სასმელები | სასმელები | გრძელიძე | კვების მრეწველობაOnline resources: Search patent description for the utility model here Summary: სასარგებლო მოდელი განეკუთვნება კვების მრეწველობის დარგს, კერძოდ უალკოჰოლო სასმელებს. მიღებული სასმელი იძლევა ასორტიმენტის გაფართოების საშუალებას. საგაზაფხულო უალკოჰოლო სასმელი "გრძელიძე", შეიცავს შეიცავს შაქარს, ლიმონმჟაბას, ბარდის ზეთს, ბანილინს, ნახშირმჟაბას, წყალს, ბარდის ხმელ ფოთოლს, მიხაკს, კონიაკის ესეციას და წყალს კომპონენტების შემდეგი თანამიმდევრობით მას.%: შაქარი - 0,2-0,9 მალი ვარდის ფოთოლი 0,0001-0,8 ვარდის ზეთი - 0,0001-0,9 ვანილინი - 0,0005-0,3 ღვინო - 75-85 ლიმონმჟავა - 0,001-0,08 მიხაკი - 0,001-1 კონიაკის ესენცია - 0,0001-2 ნახშირმჟავა - 1,0-12 წყალი დანარჩენი
List(s) this item appears in: ღვინო
Tags from this library: No tags from this library for this title. Add tag(s)
Log in to add tags.
Item type Current location Call number Copy number Status Date due
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2
კორპ. 2, საცავი
A23L2/00 (Browse shelf) U 2004 1138 Y Not for loan

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

სასარგებლო მოდელი განეკუთვნება კვების მრეწველობის დარგს, კერძოდ უალკოჰოლო სასმელებს. მიღებული სასმელი იძლევა ასორტიმენტის გაფართოების საშუალებას. საგაზაფხულო უალკოჰოლო სასმელი "გრძელიძე", შეიცავს შეიცავს შაქარს, ლიმონმჟაბას, ბარდის ზეთს, ბანილინს, ნახშირმჟაბას, წყალს, ბარდის ხმელ ფოთოლს, მიხაკს, კონიაკის ესეციას და წყალს კომპონენტების შემდეგი თანამიმდევრობით მას.%: შაქარი - 0,2-0,9 მალი ვარდის ფოთოლი 0,0001-0,8 ვარდის ზეთი - 0,0001-0,9 ვანილინი - 0,0005-0,3 ღვინო - 75-85 ლიმონმჟავა - 0,001-0,08 მიხაკი - 0,001-1 კონიაკის ესენცია - 0,0001-2 ნახშირმჟავა - 1,0-12 წყალი დანარჩენი

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2010 - 2017

გაუგზავნე შეკითხვა ან მოთხოვნა ბიბლიოთეკას