Normal view MARC view ISBD view

კვების პროდუქტების ზოგადი ტექნოლოგია. ნაწ.1 : [სახელმძღვანელო უმაღლესი სასწავლებლების კვების სპეციალობის სტუდენტებისათვის] / ა. თარხნიშვილი ; [რედ. : ბ. ივანოვი].

By: თარხნიშვილი, ალექსი.
Contributor(s): ივანოვი, ბ [რედაქტორი].
Material type: TextTextთბილისი : განათლება, 1970Description: 353 გვ. : ილ. ; 2 ჩართ. ფ. ნახ.Subject(s): კვების პროდუქტების ტექნოლოგია | სახელმძღვანელოები უმაღლესი სასწავლებლებისათვის | შაქრის საკონდიტრო ნაწარმი | პურფუნთუშეულის წარმოება | მაკარონის დამზადება | საფუვრის დამზადება
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Item type Current location Call number Copy number Status Date due Barcode
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1
საცავი. 1 კორპ.
664 (Browse shelf) 2K33151 შესამოწმებელია 2021-11800
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1
საცავი. 1 კორპ.
664 (Browse shelf) 2K33164 შესამოწმებელია 2021-11799
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1
საცავი. 1 კორპ.
664 (Browse shelf) 2K34014 შესამოწმებელია 2021-11801
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1
საცავი. 1 კორპ.
664 (Browse shelf) 2K34015 შესამოწმებელია 2021-11802
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1
საცავი. 1 კორპ.
664 (Browse shelf) 2K34016 Available 2016-16496
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1
საცავი. 1 კორპ.
664 (Browse shelf) 2K35137 შესამოწმებელია 2021-11798
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1
საცავი. 1 კორპ.
664 (Browse shelf) 2K43894 შესამოწმებელია 2021-11803
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1
საცავი. 1 კორპ.
664 (Browse shelf) 2K43895 შესამოწმებელია 2021-11804
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2
კორპ. 2, საცავი
664 (Browse shelf) ს-631 Available 2016-34826

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2010 - 2019

გაუგზავნე შეკითხვა ან მოთხოვნა ბიბლიოთეკას