ღვინის ბიოქიმიური შექმნის საკითხები : თანამედროვე შეხედულებანი და შესწავლის პერსპექტივები / თ. სიხარულიძე ; [რედ. ნ.კონდრატენკო] ; საქართველოს კვების მრეწველობის სამინისტრო რესპუბლიკური საწარმოო-სამრეწველო გაერთიანება ''სამტრესტი''.
Material type: TextLanguage: Georgian თბილისი : მეცნირება, 1974Description: 84, [2] გვSubject(s):Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
წიგნი | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 საცავი. 1 კორპ. | 663.2:577.1(075) (Browse shelf(Opens below)) | 2K42135 | შესამოწმებელია | 2022-62017 | ||
წიგნი | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 საცავი. 1 კორპ. | 663.2:577.1(075) (Browse shelf(Opens below)) | 2K42580 | შესამოწმებელია | 2022-62016 | ||
წიგნი | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 საცავი. 1 კორპ. | 663.2:577.1(075) (Browse shelf(Opens below)) | 2K48222 | შესამოწმებელია | 2022-62015 | ||
წიგნი | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | 663.2:577.1(075) (Browse shelf(Opens below)) | 2-955 | Available | 2016-22418 |
ბიბლიოგრაფია გვ. 81-85
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.