ღვინის ბიოქიმიური შექმნის საკითხები : თანამედროვე შეხედულებანი და შესწავლის პერსპექტივები / თ. სიხარულიძე ; [რედ. ნ.კონდრატენკო] ; საქართველოს კვების მრეწველობის სამინისტრო რესპუბლიკური საწარმოო-სამრეწველო გაერთიანება ''სამტრესტი''.
By: სიხარულიძე,თამაზი
.
Contributor(s): კონდრატენკო, ნ [რედაქტორი]
| საქართველოს კვების მრეწველობის სამინისტრო რესპ. საწარმოო-სამრეწველო გაერთიანება ''სამტრესტი''
.
Material type: 
Item type | Current location | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 საცავი. 1 კორპ. | 663.2:577.1(075) (Browse shelf) | 2K42135 | შესამოწმებელია | 2022-62017 | |
![]() |
ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 საცავი. 1 კორპ. | 663.2:577.1(075) (Browse shelf) | 2K42580 | შესამოწმებელია | 2022-62016 | |
![]() |
ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 საცავი. 1 კორპ. | 663.2:577.1(075) (Browse shelf) | 2K48222 | შესამოწმებელია | 2022-62015 | |
![]() |
ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | 663.2:577.1(075) (Browse shelf) | 2-955 | Available | 2016-22418 |
ბიბლიოგრაფია გვ. 81-85
There are no comments for this item.