Normal view MARC view ISBD view

ღვინის ბიოქიმიური შექმნის საკითხები : თანამედროვე შეხედულებანი და შესწავლის პერსპექტივები / თ. სიხარულიძე ; [რედ. ნ.კონდრატენკო] ; საქართველოს კვების მრეწველობის სამინისტრო რესპუბლიკური საწარმოო-სამრეწველო გაერთიანება ''სამტრესტი''.

By: სიხარულიძე,თამაზი.
Contributor(s): კონდრატენკო, ნ [რედაქტორი] | საქართველოს კვების მრეწველობის სამინისტრო რესპ. საწარმოო-სამრეწველო გაერთიანება ''სამტრესტი''.
Material type: TextTextთბილისი : მეცნირება, 1974Description: 84, [2] გვ.Subject(s): მეღვინეობა | ღვინის ბიოქიმია | სახელმძღვანელო
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Item type Current location Call number Copy number Status Date due Barcode
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1
საცავი. 1 კორპ.
663.2:577.1(075) (Browse shelf) 2K42135 შესამოწმებელია 2022-62017
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1
საცავი. 1 კორპ.
663.2:577.1(075) (Browse shelf) 2K42580 შესამოწმებელია 2022-62016
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1
საცავი. 1 კორპ.
663.2:577.1(075) (Browse shelf) 2K48222 შესამოწმებელია 2022-62015
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2
კორპ. 2, საცავი
663.2:577.1(075) (Browse shelf) 2-955 Available 2016-22418

ბიბლიოგრაფია გვ. 81-85

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2010 - 2019

გაუგზავნე შეკითხვა ან მოთხოვნა ბიბლიოთეკას