კაკლის მურაბის დამზადების ხერხი ნაზი მელანაშვილი, კუკური ძერია, იოსებ ბასილია, ზაირა შაფათავა.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2012 05 25 #10Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელი; 1 დამოკიდებულიPatent information: 5535 , B, 2012-05-25, published, SakpatentiOther title:- = METHOD OF WALNUT JAM RODUCTION : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 2012 5535 B B : (51) A 23 L 1/06 (IPC, 2006)
- A23L1/06
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | A23L1/06 (Browse shelf(Opens below)) | P 2012 5535 B | Not for loan | 2015-1743 |
- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
ხერხი ითვალისწინებს კაკლის მწვანე ნაყოფის დამუშავებას, დამატკბობლის დამატებას და ხარშვას, ამასთან, დამატკბობლის სახით იყენებენ 65% მშრალი ნივთიერებების შემცველობის ყურძნის წვენის კონცენტრატს, რომელიც განზავებულია 25-35% მშრალი ნივთიერებების შემცველობამდე, ამასთან, ხარშვა მიმდინარეობს 10-15 წთ-ის ხანგრძლივობით სამ ეტაპად, თითოეულ ეტაპს შორის 5-8 სთ-ის დაყოვნებით.
There are no comments on this title.